Monday, January 9, 2017

De ce sa nu iei un GPS profesionist la mana a 2-a?

GPS-urile profesioniste se gasesc pe piata si la mana a doua, dar utilizatorii GPS-urilor nu ar trebui sa achizitioneze un GSP profesionist second hand. In acest articol vom vedea care sunt dezavantajele achizitionarii unui GPS la mana a doua si unde putem gasi cele mai bune oferte in domeniul GPS-urilor profesioniste.

Principalul dezavantajul al achizitionarii la mana a doua a GPS-urilor este lipsa suportului profesional oferit de producator. GPS-urile profesioniste pot fi gasite la un pret foarte mic. Cumparand un GPS de la o companie specializata in domeniu te poti bucura de un produs nou la un pret mic, folosind tehnologie de ultima generatie in domeniul GPS-urilor.

Cumpararea unui GPS RTK nou inseamna si configurarea specializata a tipului de program de care fiecare utilizator are nevoie. Daca un utilizator cumpara un GPS
profesionist la mana a doua poate descoperi ca GPS-ul cumparat nu este bine configurat pentru terenul sau domeniul in care acesta il va folosi.

Un alt element important in defavoarea cumpararii unui GPS profesionist la mana a doua este lispa garantiei si uzura initiala a produsului. Utilizatorul va folosi un produs fara garantie, deja uzat de alti utilizatori, iar sansele ca acesta sa se strice intr-un timp scurt sunt foarte mari. Astfel utilizatorul va fi nevoit sa investeasca intr-un GPS profesionist mai multi bani si va descoperi faptul ca un GPS profesionist la mana a doua nu este rentabil

Compania CHC a lansat pe piata un GPS ce foloseste ultima tehnologie la un pret mic, pentru a veni in sprijinul utilizatorilor de GPS-uri profesioniste. Acest concept nou este GPS-ul RTK si ca rol eliminarea erorilor comune ale statiei de baza si a roverului pereche. Aceste sisteme transmit in timp real coordonatele, cu o precizie centimetrica.  In pachetele RTK veti regasi receptori de mai multe modele, impreuna cu carnetul de teren LT30 sau LT500, dar si cu posibilitatea de a primi carnetul pe Android. Fiecare pachet vine cu GPS Carlson SurvCE instalat.

GPS-urile RTK sunt GPS-uri competitive si ofera solutii de complete de pozitionare pentru topografie, constructii, GIS si aplicatii maritime. Aceste GPS-uri RTK sunt utilizate la scara larga in toate regiunile din America, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu si Africa. Reteaua internationala de parteneri CHC ofera utilizatorilor GPS-urilor RTK suport profesional, indiferent de locul in care acestia se afla. Compania CHC incepe sa-si extinda reteua de parteneri si in Europa, in Romania distribuind deja revolutionarele GPS-urilor RTK.

GPS-urile RTK ofera un grad ridicat de precizie si confort, usurand munca utilizatorilor. Cu ajutorul acestora datele sunt transmise rapid si se pot folosi atat in cazul terenurilor mici, dar in special in pentru marile terenuri de peste 100 de hectare. Pretul GPS-urilor RTK este unul competitiv, care nu se compara cu alte investitii in domeniul GPS-urilor si ofera rapiditate in utilizare, deci un randament mai bun. Investitia intr-un GPS RTK va fi recuperata rapid, atat datorita costului mic cat si datorita randamentului pe care acest tip de gps-uri il ofera. De asemenea, GPS-urile RTK ajuta la minimalizarea pierderilor si la reducerea riscurilor, fiind folositoare in depistarea rapida a problemelor aparute.


Utilizatori nu trebuie sa-si mai faca griji in privinta achizitionarii unui GPS profenionist la mana a doua. GPS-urile RTK ce utilizeaza ultima tehnologie in domeniu pot fi achizitionate la cele mai mici preturi in comparatie cu oferta de GPS-uri prezenta pe piata. De asemenea, compania CHC ofera utilizatorilor de GPS-uri RTK suport profesional indiferent de locatia in care utilizatorul se afla.



1 comment:

  1. Platforma pentru a găsi un expert adecvat și profesional pentru proiectul dumneavoastră! Vino alaturi de noi, dacă căutați expert evaluator, avocați buni, notar, arhitect și consilieri de top, etc ..
    expert bun

    ReplyDelete